Inred på nytt

Vardagsrum

Har man kanske tröttnat på sitt gamla hem, men inte så pass mycket att man vill flytta kan det vara en bra idé att inreda sitt hem på nytt, för att få lite ny energi. Här kommer några tips på hur man kan tänka när man inreder sitt hem på nytt.

Nya möbler och detaljer

Nya möbler är förstås ett väldigt bra sätt att fräscha upp sitt hem. Ett nytt köksbord med nya stolar eller en ny soffa i vardagsrummet är saker som verkligen kan göra underverk. Känner man inte för att köpa ett helt nytt bohag finns det förstås en hel del annat man kan göra, som att till exempel köpa en ny matta, nya vaser till blommorna eller andra små inredningsdetaljer som livar upp.

Väggar

Något man kanske inte tänker på så ofta när man tänker på inredning är väggarna, som faktiskt har väldigt stor betydelse för atmosfären i ett hem. Att tapetsera om kan göra att man i princip får ett helt nytt hem. Vill man inte tapetsera om helt och hållet är ett bra tips att köpa lite nya tavlor att hänga på väggarna, eller varför inte förstora upp några vackra bilder man själv tagit och låta dessa pryda väggarna.