Dekorera hemmet lite billigare

shutterstock_206266147

En inredningsdetalj kan kosta allt från 5 kronor till 5 000 kronor beroende på vart man handlar och hur exklusiv smak man har. Har man inte råd att spendera tusentals kronor på inredning, kan man istället välja att köpa lite billigare saker. Det gäller bara att hitta rätt plats. 

Ellos

Faktiskt en av de större, svenska webbshopparna inom just mode och inredning. Deras priser är blandade, från löjligt billigt till väldigt dyrt. Men om man shoppar på Ellos med en rabattkod kan man få de lite dyrare sakerna till ett överkomligt pris. Och sedan finns det många produkter som redan har ett bra pris. Förutom att du kan komma undan billigare än på designbutiker, har Ellos ett stort utbud av varor. Det brukar alltid finnas något till alla eftersom de inte bara följer en trend, de försöker ta in lite från alla populära trender.

Loppis

Vill man ha ännu billigare priser? Då måste man leta efter begagnade varor istället. På en loppisbutik kan man hitta både gammalt och nytt. Och har man en speciell inredningsstil eller smak kan man lätt göra om sina fynd med lite pyssel och knåp. Loppisar är populärast under sommaren men det finns en del runt om i landet som är öppna året runt. Hos Svenska Loppisar kan du söka och se vilka som finns i ditt område.

Utförsäljningar

Gillar du inte att köpa begagnade varor kan du välja att invänta det rätta tillfället att köpa dina saker. Butiker som gått i konkurs brukar ha otroligt låga priser, du kan shoppa fulla kassar för bara några hundralappar. Det problematiska för förstås att butiker går inte i konkurs varje dag. Man måste ha tålamod.

Alternativ kan man kolla efter säsongsutförsäljningar. När den gamla trenden ska ut och den nya in, sänker butiken priserna för att få bort så mycket varor som möjligt. Det blir inte samma prissänkning som vid konkursutförsäljningar, men kan säkerligen hitta många prisvärda inredningsdetaljer som får pryda hemmet till dess att nästa utförsäljning börjar!